Loading...
Ποιοί είμαστε 2018-03-02T17:47:43+00:00

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρία SPYR-O-THERM ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚH ιδρύθηκε το 1990 από τους Γιάννη και Νίκο Σπυριάδη, με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών καθαρισμού και εξυπηρέτησης κτιρίων, καθώς και την πώληση ειδών κεντρικής θέρμανσης, καυστήρων και ανταλλακτικών καυστήρων.
Ειδικευμένα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία καθαρισμού κτιρίων εργάζονται καθημερινά, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος, παρέχοντας υπηρεσίες καθαρισμού σε κτίρια τόσο του Ιδιωτικού όσο και του Δημόσιου τομέα.
Με το υψηλό πνεύμα υπευθυνότητας που μας διακρίνει, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαρισμού σε ασυναγώνιστες τιμές, αντιμετωπίζοντας το σκληρό ανταγωνισμό και τις προκλήσεις της εποχής με αναλυτική σκέψη, δημιουργικό σχεδιασμό και σύγχρονη δομή.
Με σύγχρονη αντίληψη και οργάνωση, ασφάλεια και ταχύτητα στις εργασίες μας, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού.
Το ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας, έχει εκπαιδευτεί πάνω στις πιο σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού και απολύμανσης.
Προσφέρουμε τις διεθνείς γνώσεις μας και την πολυετή εμπειρία μας κατακτώντας την καταξίωσή μας στην αγορά και εισπράττουμε την αναγνώριση μέσα από τα χαμόγελα ικανοποίησης των πελατών μας.

Εξυπηρετούμε…

Συνεργεία καθαρισμού της εταιρίας μας εργάζονται καθημερινά σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και προσφέρουν τις υπηρεσίες μας σε:

 • Δημόσια Κτίρια & Οργανισμούς
 • Γραφεία – Επαγγελματικούς Χώρους
 • Κινηματογράφους – Θέατρα
 • Φροντιστήρια – Εκπαιδευτήρια
 • Νοσοκομεία – Κλινικές
 • Εκθέσεις
 • Γυμναστήρια
 • Τράπεζες
 • Εμπορικά Κέντρα
 • Πλοία
 • Πολυκατοικίες
 • Κατοικίες Διαμερίσματα

Συνεργεία καθαρισμού για καθαρισμό επαγγελματικών χώρων, καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων πολυκατοικιών, γενικούς και αρχικούς καθαρισμούς διαμερισμάτων και οικιών.
Καθαρισμοί κτιρίων, καθαρισμοί οχημάτων, καθαρισμοί μέσων μαζικής μεταφοράς – πούλμαν, καθαρισμοί πλωτών μέσων – πλοίων, γενικοί και τεχνικοί καθαρισμοί χώρων.
Το κάθε μας συνεργείο καθαρισμού είναι εξοπλισμένο με τα τελειότερα μηχανήματα καθαρισμού και επανδρωμένο με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Συστάσεις

Στη SPYROTHERM ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ παρακολουθούμε και μετρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας, ανασκοπώντας τις απαιτήσεις τους και τις πληροφορίες που μας παρέχουν. Η συλλογή αυτών των πληροφοριών γίνεται μέσω των ερωτηματολογίων που συμπληρώνουν οι πελάτες, και κυρίως από τις συστατικές επιστολές που εκδίδουν για την παρεχόμενη από την εταιρία μας υπηρεσία.

ΔΕΗ ΑΕ-Δ/νση Μεταφορών

Δήμος Αργυρούπολης

ΔΟΑΤΑΠ

ΕΛΓΑ

Κέντρο Ερευνών Θεμάτων για την Ισότητα

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ ΕΤΑΜ

ΙΚΑ Αλεξάνδρας

ΙΚΑ Ηλιούπολης

Συνεργεία ΙΚΑ ΕΤΑΜ

ΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΟΑΣΑ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Πρωτοδικείο Τρικάλων

“Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαρισμού, για απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή.”

Πιστοποιήσεις

Στην SPYROTHERM ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων με την ίδια συνέπεια σε κάθε χώρο και κάθε επιφάνεια.

Ποιότητα σημαίνει σεβασμός στον πελάτη και εξυπηρέτηση των αναγκών του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πολιτική της εταιρείας μας είναι να πετύχει την εφαρμογή και διατήρηση προδιαγραφών που θα της εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών. Η Διοίκηση και όλο το προσωπικό της εταιρίας δεσμεύεται να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας έγκαιρα, με ακρίβεια και συνέπεια, καλύπτοντας πλήρως τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και τις απαιτήσεις για ασφάλεια.
Για να πετύχουμε τα παραπάνω:

Έχουμε υιοθετήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα ΕΝ ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ΕΛΟΤ 1801:2008 & OHSAS 18001:2007.
Παρέχουμε όλους τους αναγκαίους πόρους για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης, αποδοτικής και αποτελεσματικής λειτουργίας της εταιρίας.
Καθιερώνουμε στόχους ποιότητας, την επίτευξη των οποίων ανασκοπούμε και αξιολογούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσω των Διαδικασιών του Συστήματός μας.
Παράλληλα παρακολουθούμε, μετράμε και αξιολογούμε τις κρίσιμες παραμέτρους και διεργασίες, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα, η ασφάλεια προσωπικού, υλικών και υπηρεσιών και η συνεχής καταλληλότητα εγκαταστάσεων και εξοπλισμού.
– Ευαισθητοποιούμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος
– Μεριμνούμε για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία αποτελεί έναν από τους παράγοντες ελέγχου που μας επιτρέπει να βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητά μας, και να αυξάνουμε τις πωλήσεις μας μέσα από ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.
Στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Πολιτικής φροντίζουμε να μειώσουμε την κατανάλωση των φυσικών πόρων, να προστατεύσουμε το περιβάλλον από τη ρύπανση και να συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας.
Ο περιορισμός των κινδύνων κατά την εργασία, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και η μείωση των ατυχημάτων, αποτελούν την Πολιτική Υγείας & Ασφάλειας της εταιρίας.

Η συνεχής βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης, των παρεχόμενων υπηρεσιών και του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, αποτελεί όραμα και δέσμευση της Διοίκησης της εταιρίας μας και βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση όλων των εργαζομένων σε αυτήν.